zaterdag 17 januari 2009

Gullbra

En dit is dan Gullbra.... Anderhalf uur rijden met de bus om op deze plek te kunnen komen. Vanaf Modalstunnel naar Nessheim, vanaf Nessheim kan je rechts af richting Evanger, of rechtdoor, naar dit oord! Op zaterdag rijden we dus met de bus deze route MET de post voor HEEL Eidsland en Eksingedalen, (incl. Gullbra).

Nu heb ik dus het geluk dat de postdame van Eksingedalen mee was, kon ik lekker rijden en zij lekker brieven bestellen.... Het was een guur windje, rond het vriespunt.

Op de weg terug op 5cm afstand voor de Brøytebill kunnen stoppen. Wij wilden wel, maar de weg was 1 grote ijsbaan en de ABS sloeg direct op hol..... De schuiverchauffeur trok ook een beetje wit weg, was de hoofdplanner en die zag zich alweer schadeformulieren invullen op zaterdagavond. Ging dus net goed, deze keer...

Op Eidsland is alle sneeuw weer tijdelijk weg, maar terwijl ik dit type valt er weer wat wits uit de lucht maar het is de laatste dagen weer boven nul geweest dus voorlopig ff niet de slee gebruiken. Het waait nu wel, tegen storm aan.

Later!

Geen opmerkingen: