donderdag 31 december 2009

De laatste loodjes....

O, ja, uh, de sneeuwschuiver was een stukje vergeten:
Dit is wat we aantroffen na een weekje Nederland. Gelukkig stond de quad in de garage en kon Eddy de eerste 2 1/2 uur met de jongens sneeuwruimen.
Na noeste arbeid een stuk huis terug gevonden. Het rode vlekje is Tømmy die na een weekje binnen gezeten te hebben er per se uit moest.

Een romantisch tafereeltje "ergens" midden op het Skagerak:

Nadat we met de kerst in Nederland geweest zijn, waren we weer toe aan een stukje onvervalst wintertafereel. Gezien het feit dat we normaal op spijkerbanden rijden in de winter, de Duitse en Nederlandse regering hier niet van gediend zijn, moesten we deze reis beginnen en eindigen op onze oude "zomer" banden... Deze zouden in Nederland "dure" winterbanden heten.
De bootreis liep voorspoedig en het laatste stukje weg voor we thuis kwamen hebben we op film gezet. Kijk en geniet:



Bij thuiskomst wachtte ons nog een verrassing: Het water zit stijf bevroren in de leiding! Vanaf ons huis loopt een waterleiding naar het 150 verderop gelegen meertje voor onze watervoorziening. En laat nu dat hele meer stijf bevroren zijn.... Dus deze week staat de waterkamer (heel toepasselijk) vol met jerrycannen met water voor de WC en kannen met water voor het noodzakelijke wassen en keukenwerk. Het douchen doen we in de Sjøbua. We hopen dat deze handicap maar een weekje of 2 aanhoudt, want het is wel behelpen, zo.
Vanavond zijn we in Eidsland-centrum voor de jaarlijkse oud en nieuw viering. Na vrijdag 16.00u zijn we misschien weer aanspreekbaar....

Alle mensen, de beste wensen voor 2010 met geluk en in een goede gezondheid!!!





3 opmerkingen:

Cindy en Berry on Tour zei

maar wij heben ook sneeuw hoor,kijk maar ens op de link

http://picasaweb.google.nl/berryleclaire/Sneeuw#

en natuurlijk nog de beste wensen vanuit het"zonnige warme" zuiden.

Anoniem zei

Ja hoor, we hebben gezien toen we in NL waren.... verkeers chaos in de Lage Landen! De nieuwslezer op het noorse nieuws kon zijn lach nog net inhouden toen hij het over de chaos in Nederland had...

Cindy en Berry on Tour zei

deuh