dinsdag 15 februari 2011

12 en 13 februari

En wat doen wij als we dan echt niets meer te doen hebben in de winter....?

Juist, we gaan een rondje rijden...
Afgelopen zaterdagmorgen zijn wij (Willeke en Eddy) met de wagen gaan rijden. Rond 07.00u scherp vertrokken we vanaf huis voor een ritje dat ons naar Gol bracht. Bovenop het dak van de wereld, zo leek het tenminste, stonden we bij een resort, hartje winter met dik -22 op de parkeerplaats. Laat Ruud (Eddy's broer) daar nu net zijn met een motorbende uit Nederland, voor een internationale motortreffen..... En laat die lieve broer nu ook nog eens sigaren bij zich hebben gehad......

Daarna zijn wij vanaf Gol de RV 7 afgestoft richting Flå. Daar hadden we bij nederlanders op een camping afgesproken. Zij willen verhuizen naar Denemarken en wij wel naar hun camping...



Dit waren een paar van de kleine hutten

De andere kant...


Deze hut had een eigen houtkachel en was een 6 persoons.

De camping is niet supergroot, maar met 10 huisjes, in grootte van 4 persoons tot 8 persoons en met 10 staanplaatsen, een mooi begin voor ons. Uitbreidingsmogelijkheden ten over.



Dit was de Geiterygg tunnel van ruim 3200 meter op de RV51, op de weg terug...


De reis was dus goed verlopen, vertrokken van huis met -15. Via de E16 via Voss en (-26...)Hemsedal (52) naar Gol. Vanaf Gol de RV 7 op richting Hønefoss. En dan tot het dorp Flå.
Toen we 's ochtends wakker waren werd ons meegedeeld dat het nog steeds dik onder de -20 was.... Leuk om weer naar huis te mogen, was toch warmer met -15....!
Weer terug op de 7 richting Gol en dan richting Geilo. Een stukje voorbij Ål de 50 opgereden en een van 's Werelds mooiste winterweg gereden.....( niet geschikt voor nederlanders die bezuinigen op echt goede winterbanden!!!). Heel fijn dat we toch de X-Trail genomen hadden.

En wanneer het zover is......? We hebben geen flauw benul, veel factoren hebben we al ingevuld, maar er zijn nog een paar (financiering bv, school voor de jongens) die nog niet bekend zijn.
Uiterlijk herfst/winter 2011 is een streven.
Ga er maar van uit dat indien..... we er nog wel een blog over volschrijven!

wordt vervolgd!

ps: Ruud, bedankt voor de sigaren.....

1 opmerking:

Dragonfly zei

Ziet er goed uit, hou ff plaatsje vrij voor ons..