zaterdag 23 juli 2011

Pigghammern..... Oh, PIGGHAMMERN

Allereerst willen wij ons medeleven uitten over de bom aanslag en het schietincident dat vrijdag 22 juli heeft plaatsgevonden in en rond Oslo.
-
-
-

Van de week was het precies 3 jaar geleden dat Frans met de verhuiswagen ons zooitje hier op de dam heeft gelost......

3 jaar, de tijd vliegt voorbij.

Nu hebben we ook al 3 jaar een klusje op ons lijstje staan.

(Iedereen die hier geweest is kent hem: The Rock!!!)

Na vele toezeggingen en beloftes is het dan donderdag 21 juli toch gebeurd. Tor Martin, die dus vorige week de oprit al gerepareerd had verscheen dan toch om 21.30u met de pigghammer.
Hoewel dat beesie best wel sterk is, heeft de arme man meer als 2 uur staan hameren op dat kleine stukje rots!
Maar de klus is dan toch eindelijk geklaard. Volgende week halen we nog wat vei-gruss (wegdek grit) en dan is de parkeerplaats boven dan E-I-N-D-E-LIJK klaar.

Tings tar tid i Norge!

(Hier staat hij dus te hameren)




(Het zag er interressant uit en Laura zat op de trap te kijken)




(En eindelijk, na 3 jaar....)


Olaf komt dinsdag weer terug met de KLM, na een 2 weken NL zal hij wel weer mooi weer willen hebben...... Sinds hij vertrokken is, is het hier redelijk mooi weer geweest.


Willeke werkt vandaag in de keuken van het ouwe taaie huis in Modalen.




Lars weet dat hij een plaats heeft in Os, voor het 3e jaar van zijn opleiding, maar heeft nog niets gehoord over stageplaats en of een kamer in Bergen of Os.




En ik, ach, ouwe man met ouwe mans problemen. De beide schouders liggen nog steeds in puin, gaat ook niet over. Mag na de zomervakantie weer bij de medicijnman langs en dan zal het er wel op uitdraaien dat ik weer onder het mes moet.


Nu is het in Noorwegen zo dat je ziektegeld van 100% terug gaat naar 66% na 1 jaar. En dan mag je 26 weken niet ziek zijn (?) en dan begint de teller weer opnieuw. Dus na 10 november wil ik pas onder het mes....


Komt tijd, komt ..... shit, Grolsch is op!


En de sigaren ook, dus (hint, hint).....


Geen opmerkingen: