maandag 20 augustus 2012

Half augustus 2012

Zaterdag 18 augustus was er weer de jaarlijkse fietstocht van Evanger naar Eidsland, over de Nesheimfjel. Het Rode Kruis mag deze rit ook meemaken, als bezemwagen....
Vrijdag heb ik de wagen opgehaald en eens lekker uitgemest, klaar voor de tour!


(De voormalige Modalen ambulance, tijdelijk terug)

(Wachten op Willeke)
De aanhanger van Einar hebben we maar ff mee terug naar Oksedal genomen. De 3 pallets met brandhout zijn opgeslagen en we zijn klaar voor het winter stook seizoen! Omdat we afgelopen winter niet alles verstookt hebben, ligt er nu genoeg voor een strenge winter.

(op de top van de (Nesheimfjel)

(af en toe slechte tot geen dekking, moesten dus af en toe "wacht" staan op een topje waar dan net wel dekking was en waar we tevens een mooi uitzicht hadden op de tour)

Olaf is afgelopen zondag het huis uitgegaan. Hij gaat op kamers in Os, 7,5 min lopen van school. Bespaart hem mooi vroeg opstaan, iets waar hij een schurfthekel aan heeft!).

(Lars brengt Olaf naar Os)

En Tømmy? 
(Tømmy amuseert zich best!)

Willeke gaat 3 september naar Nederland met Laura, de operatie staat gepland op 6 september. Ze komt 28 september weer thuis.
Dan komt het zware leven weer, want ze krijgt weer een contract op de barnehage van 60% tot en met december, vanaf januarie weer 100% bij de waterkrachtcentrale in Steinsland. Misschien deze keer zonder helikopter. De puinhopen zijn net opgeruimd.

Geen opmerkingen: