woensdag 15 oktober 2008

Ole ole ole ole!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Juist ja, nu hebben wij dus het volgende probleem:
Norge tegen Nederland......
Als de Noren winnen, wel, dan zit iedereen mij in de bus te jennen.
Als de Nederlanders winnen, wil niemand betalen......
Laat dat voetbal maar komen, ik lust ze rauw!!!

Gelukkig voor de uitslag zijn wij achter het lang verwachtte F nummer van ons gekomen. We hebben eindelijk de benodigde fiscale nummers om ons als een echte te gaan gedragen. De jongens kunnen nu op school testen gaan maken, en wij kunnen nu eindelijk een bankpas aanvragen.
Telefoon in NL is waarschijnlijk ook eindelijk rond. (lees opgezegd).
Dat fijne KPN heeft meer dan 4 maanden nodig om in te zien dat wij wel degelijk een reden hebben om de NL gsm nummers in te leveren......
Wat een stelletje E I K E L S !!!! Uiteindelijk hebben we gedreigd met juridische stappen en stopzetting van de betalingen. Kreeg ze zo waar na 2 minuten al aan de lijn! Hoera voor de mannen van de vaderlandse telekom.....

Donderdag eerst een bus rit. De schoolkindereren naar Dale brengen. Dan thuis gaan wachten tot de buurman me komt ophalen, we gaan voor de gladheidsbestrijdings cursus naar Voss!

Willeke draait haar rondjes lekker met de post, het gaat nu wel zeer snel, rond 13u was ze weer terug EN was de wagen leeg! Bravo!

De foto's gaan komen, zaterdag eerst met de oudste wagen van de zaak in Stamnes aan de kaai op de boot wachten. De voorraad haardhout wordt nu toch echt wel kleiner en de lang verwachtte boot komt zaterdag naar de kaai.

De X-trail is weer terug van de garage, de spijkerbanden zitten er op, laat de winter nu maar komen.....

Wordt vervolgd.

Geen opmerkingen: