woensdag 8 oktober 2008

Zo maar wat info

En daar komt die dan! Dit is dus een van de bussen die we gebruiken om de dorpen te verbinden. Als je onze site goed gelezen hebt weet je dus ook waarom deze wagen zo laag op de grond hangt! Bij enkele tunnels hebben we zowel boven als aan de zijkanten wel een speling van 5 tot 10 cm.....

Deze foto is genomen van Eddy toen hij met de bus van Eidsland naar Mo reed. Het overhemd met korte mouwen is inmiddels omgeruild voor een trui.

Willeke heeft dinsdag de postrute voor het eerst alleen gereden en was keurig op tijd terug. De wagen reed lekker en de helft van de pakketten lag nog achterin......

Haar mentor heeft geleerd: aanrijden, toeteren, nog een keer toeteren en als er dan nog geen leven is, wegrijden. Dinsdag had ze dus veel pakketten, en was er weinig volk thuis.

Vandaag rijdt ze weer de rute alleen en ze weet het nog niet maar donderdag is ze ook alweer uitgenodigd!

Vooral Lars begint te klagen dat hij zich een beetje verveeld op school. De stof die hij krijgt is makkelijk en hij is dus snel klaar. We gaan hierover praten want we willen niet dat hij "inslaapt".

Het huis in Zuidwolde is nog niet verkocht maar we hebben een mogelijke koper die de tijd heeft tot januari om zijn eigen huis te verkopen. We wachten af, maar met de huidige crisis op de beurzen zou het wel fijn zijn om het huis te kunnen verkopen.

Ik (Eddy) ga weer naar de zaak, heb van 07.15 tot 09.45 gereden, ben nu ff thuis en ga zo weer rijden. Mag nog 2 ritten naar Dale maken, vrij 0m 16.30.

Komende week zal Trygve zijn maat met de boot aankomen, kunnen we 's middags met een truck onze houtvoorraad op peil maken, want de kachel brand nu alle avonden en doet het zeer goed. 's Ochtends is het nog warm in huis.

Zal eens kijken of we binnenkort een fotoserie kunnen uploaden.

Wordt vervolgd.


Geen opmerkingen: