zondag 8 maart 2009

BREED-BEELD televisie!


Ja, ook hier moeten we er aan geloven. De grote vierkante doos is uit de kamer en nu staat er zo'n platte op het kastje. Maar, uh, thuisbioscoop is nu wel op zijn plaats. In de winkel leek deze niet zo groot, maar nu die hier in de kamer staat.... 42 inch is toch wel groot!



De camper

En hieronde een foto van de camper die deze zomer in Noorwegen blijft rijden. De hele maand februari is hij onder de pannen geweest, nu is er voor de week 22 al een bestelling en week 32 tot en met 34 is ook al ingedeeld, terwijl in NL de reclame hierover nog moet beginnen!


En Tømmy?

Die vindt het wel best, zolang wij naar hartelust de voordeur open en dicht doen en hij zijn gang kan gaan, muizenplaag is er niet meer sinds deze rooie importkat hier rond huppelt.
Op de voorgrond nog de laatste resten van een wintertafereel. De sneeuw is nu bijna helemaal weg gesmolten. De lucht is steeds vaker weer helemaal blauw. En het ijs op de fjord is ook bijna helemaal verdwenen. En dat betekent dat het voorjaar er nu echt aan gaat komen.

4 opmerkingen:

henk zei

Olaf toch....zo kijk je toch niet gemakkelijk?

familie weerts zei

Ja, maar als je heel goed kijkt, zie je dat het nietOlaf, maar Lars is die een standje onmogelijk aan het uitproberen is....

Cindy en Berry on Tour zei

standje met of zonder vriendin?

Anoniem zei

Hallo Olaf hier, dat ben ik wel en lars niet even dat jullie het alemaal weten.