dinsdag 4 augustus 2009

Bezoek

Vrijdag 31 juli zijn Annet, Freddy, en de 5 kinders aangekomen. Voor deze invasie heeft Sytse plaats moeten maken en zijn plek bij John en Yolanda moeten vinden.... Nu hebben we wel een aardig groot huis, maar met 7 gasten zijn de kamers toch ook wel vol. Zelfs aan de oprit naar boven hadden we een parkeerwacht moeten regelen..... Het stond vol met auto's, Willeke d'r corsa, Annet met haar ouders wagen en Freddy met hun wagen EN de bus van Sytse! + zijn aanhanger. De camper staat gelukkig niet hier, die is tot begin oktober aan de rol!



En nu de keuken!

Op wat kleine details na, is die nu helemaal klaar. Sytse heeft in zijn haast om weer hierheen te komen, een deel van het keukenblad in NL laten staan! Jammer maar helaas. Zijn ouders vertrekken 10 augustus uit NL en nemen dat mee. Dus gaat allemaal goed komen.


Vrijdag gaat Eddy met de touringcar naar Sandefjord. Daar is een voetbaltoernooi waar zo'n beetje heel voetballend Noorwegen aan mee doet. En dus Lars zijn voetbalclub, Eikanger, gaat ook die kant uit en Eddy is de driver! Zoals helemaal op zijn noors, hij vertrekt vrijdag, maar niemand kan vertellen of hij zondag of maandag weer terug komt....

De R komt binnenkort weer in de maand, en dat betekent Rookworsten! Ze zijn besteld bij de worstenmaker, van NL afkomst! Willeke gaat binnenkort weer zuurkool maken, dus laat de winter maar komen! Wij zijn er klaar voor. En Sytse heeft van de week de veranda af, dus het gaat weer helemaal goedkomen op de Kalvahedd'len!

1 opmerking:

Ruud zei

En waar kan ik mijn motor of zijspan parkeren als ik die kant uit kom... wel met sneeuw natuurlijk :)