vrijdag 14 augustus 2009

Zo stond er nog niet veel....

Waar moet dit op gaan lijken?


O, ja, het begint nu wel te dagen!



Het lijkt nu wel verdacht veel op een veranda.


Ook heel handig om te gebruiken als steiger.... We willen het huis voor de winter nog in de nieuwe verf zetten en dan is dit wel ff wat makkelijker dan klooien op een ladder.


We hebben de schuur nu ook al in de nieuwe verf zitten, als probeersel voor het huis en dat ziet er ook allemaal mooi uit dus we kunnen nog ff aan de kwast.
De steen die een beetje in de weg ligt boven op de parkeerplaats, ligt nog steeds in de weg, taai ding. Waarschijnlijk moeten we die met dynamiet weg werken, maar komt tijd, komt raad!
De jongens gaan volgende week weer naar school, Lars naar de videregaende skule in Knarvik en Olaf zit de komende 2 jaar nog op Mo skule.
Opa en Omi Weerts zijn woensdag gekomen en slapen beneden op de logeerkamer, Sytse is weer verkast, nu slaapt hij op Olaf zijn kamer. Sytse zijn ouders komen zaterdag langs met het aanrechtblad dat we nog misten en dan is de keuken helemaal toppie!
Ja, we zijn nu al een dik jaar uit NL en het leven gaat gewoon door, hier zelfs sneller volgens de jongens, want de vakantie van dik 2 maanden is wel heel gauw om gegaan...

2 opmerkingen:

Ruud zei

en nou maar hopen dat het water zo hoog komt, ken je je bootje voor de deur afmeren.
Moet ik m'n zijspan wel waterdicht maken zeker?
Ligt er al sneeuw?? anders kom ik echt niet hoor!

familie weerts zei

Als greenpece gelijk krijgt wordt ons huis alleen maar meer waard.... De aanlegsteiger is klaar, nu wachten op die stijgingvan de zeespiegel....
Doe maar een latex politiepakje aan, is bestand tegen water!