zaterdag 27 maart 2010

Laura

Haar naam is Laura.....



En omdat we nog een plek over hadden hier, mag ze de rest van haar leven met ons doorbrengen.... Nu is het nog een klein zwart mokkeltje, maar als we d'r dikke poten bekijken kunnen we nog wel wat verwachten!
Eddy heeft tot 20 april ziekteverlof, door de pijn in de schouder en de medicijnen die hij slikken mag is een hele dag werken uitgesloten. Ook in de Heilstaat Norge is een wachtlijst. Zo als het nu lijkt is een operatie niet eerder te verwachten dan eind april, begin mei.
Het weer slaat om, na sneeuw hebben we alweer een hoop regen gehad. De sneeuw op de wegen is weg, in de tuin en op de bergen ligt nog wel wat, maar van 2 1/2 meter is het geslonken tot 25 cm. Het ijs op de fjord slinkt nu ook rap en dat is fijn, onze boot wil weer nat worden....

2 opmerkingen:

henk zei

leuk beestje, wat voor een ras is dat nou weer? Een Newfoundlander soms? Heeft niks op de kop, dus geen elandhond. Houden jullie er wel rekening mee, dat Katrien helemaal niet van zwart houdt?
Sterkte met je schouder. Groetjes.

Anoniem zei

Wat een droppie! Wij hebben een zwarte labrador pup van de KNGF om te socialiseren. Jullie ook succes met het zindelijk laten worden en de rest v/de opvoeding!
Doeg!
Dieuwerke