woensdag 13 juni 2012

Woensdag 13 juni

Dit is een indicatie hoe bij ons de ruimte besteed wordt in de garage. En dan staan de banden van Lars zijn wagen er nog niet eens bij... Op de voorgrond de sneeuwschuiver in de zomerstand.

Vanmiddag gauw nog ff met de MAN kipper wat meuk gehaald op Eikefet, 1 uurtje hier vandaan.
 Zonder problemen klimt deze oude dame bij ons naar boven, geladen met 15 ton gruis.
 Het (voorlopig) laatste projekt is klaar. De parkeerplaats boven... Kon er augustus 2008 amper 1 wagen staan, kunnen er nu wel 4 en de aanhanger staan! DE STEEN was vorig jaar al verdwenen, nu is de uiteindelijke muur ook klaar. Misschien volgend jaar asfalt?
Vandaag is Willeke weer over de weg naar het werk gegaan. De tunnel was al een tijdje begaanbaar, maar nu is dan de oorspronkelijke weg ook weer open gesteld! Vanaf haar verjaardag (februari) was de weg dicht ivm lawinegevaar. Vanaf eind februari was de hele meuk gestremd, dus ze zijn aardig lang aan het graven geweest. Volgende week zal het project waarschijnlijk stoppen, ze zijn dan klaar met 1 turbine, volgend jaar januari beginnen ze aan de andere, dus Willeke heeft dan weer zeker 4 maanden drukte met eten koken en de kamers onderhouden.

Olaf gaat aan zijn laatste week voor de vakantie beginnen, Willeke en ik moeten na deze week nog 3 weken. Lars zal wel hier en daar op een vrachtwagen te zien zijn....

1 opmerking:

Anoniem zei

het rookt hier aardig buiten ben jy bezig??