maandag 13 september 2010

Boot toer naar Mo Sjø og Fritid.

Zondag 12 september zijn we samen met John en Jolanda, zijn ouders en de kinderen naar Modalen gevaren. Tussen de regen door hadden we fijn weer, niet te warm, niet te koud. En de kok had zich weer van zijn beste kant laten zien dus hebben we zeer goed gegeten. Het restaurant is zeker een aanwinst voor Modalen!

Hier komen we de haven van MO binnen varen.



De touwen zitten vast en dan kan het uitladen beginnen.


Willeke is met de auto gekomen, zij moest tot 15.00 in het bejaardentehuis werken. We zijn wel met zijn allen met de boot terug gevaren. De Corsa haal ik vandaag wel weer eens op.

Maar afgelopen woensdag was het weer raak met de wind. Een heftig opgewonden Torleiv belde met het verzoek zsm naar de boot te komen, ivm de wind....
De drijfsteiger is nu echt aan vervanging toe, was het al niet 100% zeker om onze redelijk zware boot aan te leggen, nu is dat het echt niet meer. De ankering is totaal van de zeebodem af en voor die laatste 1,5 maand ( voor het winterseizoen begint) kunnen we die noren niet meer motiveren om er wat aan te doen. Dus totdat de "MARIA" aan haar winterslaap begint ligt ze veilig aan de vaste kaai van de Sjobua.

Geen opmerkingen: